Ahad, 5 Julai 2009

TQ orang T'ganu


Hari raya 2008 aku dengan family di Perlis


3hb Jun 2009. Terima kasih kepada Ramzi dan Nazri kerana telah memberikan layanan A Class masa aku ada di KT.. Sampai pukul 1 lebih walau pun tengah tak berapa sihat.. Ramzi mu hisap rokok banyak sangat sampai sakit tekak.. nazri pulak kena alahan kulit kesian nya ke mung tergaru-garu tapi member punya pasai turun jugak TQ geng. ada masa lagi aku gi pulak t'ganu @ kalau ada kawan2 yang nak mai Alor Star contact la aku ok. rahimiharun@gmail.com

1 ulasan:

Mohd Zaidi Mohd Mustapa on 5 Julai 2009 11:50 PTG berkata...

Tu diaa..dia dah keluaq dah...sorrylah..slalu x dapat nak gtalk..anak aku lagi terror main game kat laptop aku ni.

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini