Rabu, 26 November 2008

Keluarga Hashan Jenan

Assalamualaikum w.b.t .... hello apa khabar rakan-rakan semua.Saya Hashan Bin Jenan (hashan_jenan@yahoo.co.uk) Unit D 1991/1993 MPPP KT sangat terharu apabila mendengar kewujudan blog ini.. Terima kasih kepada En. Ramzi Abdullah kerana penuh iltizam untuk menjayakan projek blog ini.Sememangnya tidak dinafikan bahawa saya masih merindukan 1991/1993 MPPP . Sungguh pun ia telah berbelas tahun berlalutetapi kenangan itu mungkin saya simpan buat selamanya. Sekarang ini saya bertugas di daerah Kuala Langat. Saya mempunyai seorang anak lelaki bernama Amir Afdal B Hashan (Lahir pada 2 September 2007) dan isteri tercinta bernama Suhailah Bt Mad Arof bekas Pelajar Maktab Perguruan Sultan Abdul Halim, Sg Petani. Mengajar di Kuala Langat juga. Hell0-hello Wisma Sri Tanjung , Geng praktikum SK Pasir Nering dan SK Kuala Berang ...tengah buat ape tu... Hello Sabah macam-mane sekarang ...(Ramajah , Fauzi Awang Ali) Pahang (Basri , Jumri)Penang (Rizal , Lan ) Perak (Asri) Johor (Roslan) dll ...Saya percaya anda semua telah mencapai kejayaan yang membanggakan, boleh jadi ada lagi kejayaan yang lebih besar menanti anda di masa akan datang. Maaf, mungkin ada kata-kata dan tingkahlaku saya yang kurang ajar hingga menyinggung sanubari pembaca blog. Sekian terima kasih.


Asalamulaikum semua, terima kasih pada hashan Jenan(Unit D 91/93) kerana email gambar keluarganya pada saya tempohari.Disini saya masukkan gambarnya dlm blog utk tatapan rakan2 , mungkin yang tak kenal dah kot.. hai hashan rumah baru nampak...

1 ulasan:

Wan Teh WK on 22 Januari 2009 6:10 PTG berkata...

Saya nak hubungi super seniorMPPP sesi 91/93 yang bernama Norlela Ahmad (orang Selangor) dan berkahwin dengan Abang Long (satu maktab) Ada maklumat tak?

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini