Isnin, 13 Oktober 2008

ADNAN( dnang kedah ) DAN KELUARGA






Salam ...trima kasih byk2 kat ramzie sbb perkenalkan aku kat blog ni..klu tk aku tk tau mana nk cari member2 lama yang dah terputus hubungan...Untung jumpa ramzie semasa Konvensyen PKG di seremban pada 6 hingga 8 Oktober ari tu...dah dpt juga jumpa geng maktab M3P termasuk senior dan junior termasuk sudin, amir dan sabri tganu (90/92)

Untuk pengetahuan smua aku skrang bertugas di PKG Bukit Jenun, Pendang Kedah...mcm ramzie gak dan beberapa org member maktab lain dlu aku posting d slangor ngan Mat Pin unit F dan Sabariyah ..kami bertiga satu skolah.. masa d selangor dok jumpa gak la member maktab...tp sejak balik kedah jarang jumpa member maktab...dok jumpa amran tganu (unit D gak) je tu pun jarang2..korang mesti kenal die....yg len ilang entah ke mana .....lan pirus ada gak jumpa....die dok d skolah area sungai petani.....mcm dlu gak die....amran berubah bykkk......

Crita pasal aku n family mcm ni la...aku kawin ngn sabariyah unit G ( korang kenal kot tgk gambar atas tu..) ala vokalis nasyid unit G tu....dah jodoh....cinta bagai nk rak...kah kah kah....anak kami baru 3 jer...2 puteri 1 putera...kami dlu posting satu skolah d sk taman melawati ( jgn jeles) ngn mat pin Unit F .....tk sangka kami 3 org satu skolah.....smpai la ni aku dok contact mat pin...die dah wat master...apa-apa hal korang nk contact aku 0194233801....tp tahniah la pada ramzie pasal mulakan blog ni....klu tk susah la nk jumpa blik

1 ulasan:

Cikgu Sabri on 13 Oktober 2008 2:04 PTG berkata...

kau orang lebih ramai kaum kerabat dari aku aktifkan lagi blog kau orang tuh... kerap-kerap kan posting terima kasih. sabri pkg Manir,ganun.

Pengenalan

Blog ini dicipta untuk mengembalikan semula kenangan sewaktu di MPPP KT 1991/1993 . Diharap kepada semua rakan-rakan dapat memberikan sumbangan idea, coretan , pengalaman bertugas dan sebagainya yang dapat memberi manfaat untuk dikongsi bersama serta memeriahkan blog ini.Bahan-bahan yang dikirimkan diharap tidak menyentuh perasaan,.. teruja, trauma,tersentak atau menguris hati mana-mana individu, orang perseorangan dan pihak tertentu...Selain daripada itu juga ianya dapat mengeratkan lagi silaturahim di antara kita , kpd rakan2 yang menyertai blog ni diucapkan jutaan terima kasihh(sila klik sign in, taipkan username rakanmppp@gmail.com dan password sila contact 019 934 7380 )..daripada Ramzi Abdullah (Mat Marang-Unit D Sesi 91/93)..email zie8763@gmail.com.
 

Ramalan Cuaca Hari Ini

Peta Terengganu

MPPP 91/93 Hak Cipta© 2009 Oleh Admin :: Nor Azwari ::
PENAFIAN : Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini